Bogfest for børn og unge

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Tickets
Børn

Bogfest for børn og unge

07.09.18
Kom med til fest for børne- og ungdomsbøgerne og alle de litteraturoplevelser, der bare venter på os. OBS! Ny dato: den 7. september.

Bogfest for børn og unge favner den nyeste børne- og ungdomslitteratur, så festen er for alle, uanset alder.  Du kan bl.a. opleve børnebogsforfattere og illustratorer, høre oplæsninger, quizze og deltage i workshops. Børnebibliotekarerne står klar til at guide dig og dit barn til fede læseoplevelser.

Som noget nyt er festen lagt på en hverdag, så også skoler og institutioner har mulighed for at deltage, og som noget helt særligt er der åbning af Fang Fortællingen udstillingen: Store Monster Lille Monster.

Børnene fra bibliotekets klubber er en vigtig del af Bogfesten - de har været med til at bestemme, hvilke forfattere der kommer, de har udtænkt quizzer og så er de selvfølgelig med til at afholde festen.

Formiddagens program er for skoler, og eftermiddagen er for hele familien:

kl. 16.00-16.20 Kim Fupz Aakeson taler om Vitello

kl. 16.20 Vitello kortfilm

kl. 16.00 Ida-Marie Rendtorff taler bl.a. om sin nye bog "Stemmetyven", som er en ny fantasyserie

kl. 16.30 Peter Molde-Amelung fortæller om sin bog "Dallas København" og bliver interviewet af Signe Molde-Amelung

Glæd jer også til Alfabetbanen, en dyreambulance, Herlufsholms Fantasymesse, Læs for livet, Ultra klog, Sciencehjørnet, Kulturskolerne i Gentofte og meget mere.

Programmet bliver opdateret løbende, så hold øje her. Det er fredag den 7. september kl. 10.00-13.00 og igen kl. 16.00-18.00. 

For alle. Ingen tilmelding.