Om dette arrangement

Tid
15:30 - 19:00
Pris
25 Kr
Target
For børn
Børn

Bogfest – og afslutning for Sommerbogen

30.08.19
Bogfest er de 7-14-åriges svar på alle bogmesser og litteraturfestivaler.

Bogfest er børnenes egen fest for bogen – igen i år er det børnene fra Hovedbibliotekets bogklubber og scienceklub, der har været med til at planlægge dagen og har haft afgørende indflydelse på, hvilke forfattere, der er inviteret. Det kommer til at handle om en forsvunden far, lidt om kung-fu, om pigeliv, hemmeligheder, Counter Strike og tidsrejser. Det er også børnene selv, der taler med forfatterne – og bl.a. dét gør Bogfest til en særlig oplevelse. 

Program:

15.30-15.45 Velkomst og afslutning på Sommerbogen.

15.45-16.05 Casper Grundtvig Jensen fortæller om hvordan det er at være ny forfatter, og taler om sin serie “Doktor Fusk”.

16.10-16.30 Sara Ejersbo “Pigeliv”.
Sara Ejersbo begyndte at skrive bøger allerede som 6-årig, og i 2012 udkom hendes første bog, Zombiekatten. Siden har Sara skrevet mange børnebøger - senest serien "Pigeliv". Sara var ikke særlig vild med at gå i skole selv, men elsker at skrive om skoletiden - venskaber og forelskelse, tarvelige lærere og umulige fag, skoleudflugt og spisefrikvarter. 

16.35-16.55 Kit A. Rasmussen “Go Gaming”. 
Kit har skrevet over 20 bøger, og kan især godt lide at skrive spænding, krimi, og - selvfølgelig - om Counter-Strike. Hendes nye serie "Go Gaming" handler netop om at spille CS:GO, om at være en del af et hold og nogle gange måtte træffe valg, som føles helt umulige.

17.00-17.30 Nanna Foss “Spektrum-serien”. 
Nanna Foss er forfatter til en række noveller til børn, unge og voksne, samt den anmelderroste sci/fi-serie SPEKTRUM. Bind 4, KVADRANTIDERNE, udkommer til november og følger den 15-årige Noah som kæmper for at finde mening i teenagekaos, tidsrejsemysterier og uhyggelige varsler om at slå sine venner ihjel. Hvor længe kan han flygte fra den fortid som hjemsøger ham? 

17.45-18.15 Fællesspisning, pris 25 kr. Tilmeld her på siden.

Alle er velkomne til børnenes bogfest, programmet er primært for de 7-14 årige og deres familier.

 

 

Materialer