Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
175 Kr
Target
For voksne
Foredrag

Berith Siegumfeldt: Hvordan genkender du en narcissistisk psykopat?

25.10.21
Har du mødt en person, som mangler empati, er ekstremt arrogant, og som har et oppustet, gudeligt selvbillede?

I så fald vil du blive meget klogere på, hvorfor vedkommende agerer og opfører sig på denne ganske særlige facon, når du har hørt Berith Siegumfeldts opsigtsvækkende foredrag om narcissister og psykopater.

Narcissister og psykopater er konstant opmærksomhedskrævende. De skaber intriger, konflikter og dramaer. Der er altid en skjult agenda bag deres handlinger, og de udnytter andre for egen vindings skyld. De er intimiderende, de lyver og bedrager, og de vender op og ned på virkeligheden, så man ofte står forvirret tilbage og spørger sig selv: ”Hvad er det, der foregår her?”.

Måske støder du jævnligt ind i den type personer i dit professionelle virke – eller i dit privatliv for den sags skyld? Men hvordan takler du dem?

På Berith Siegumfeldts foredrag får du en omfattende viden om, hvordan narcissister og psykopater tænker og arbejder, og hvordan de manipulerer med deres omgivelser, og du lærer, hvordan du håndterer det, når du står face-to-face overfor dem.

Berith Siegumfeldt er sygeplejerske, psykologisk rådgiver og forfatter til bøgerne “Hjælp barnet ud af narcissistens magt” og “Sådan slipper du ud af narcissistens greb én gang for alle”.

Hun har specialiseret sig i den narcissistiske personlighedsforstyrrelse og i de alvorlige eftervirkninger, det har for de mennesker, der udsættes for det.

Ved foredraget trækker Berith Siegumfeldt på sine praktiske og faglige erfaringer fra sit virke som sygeplejerske og psykologisk rådgiver, hvor hun til dagligt møder rigtig mange mennesker med store bekymringer og sår på sjælen; overvejende mange af dem er netop ofre for overgreb fra narcissister og psykopater.

Berith fortæller ydermere om sine personlige oplevelser fra livets hårde skole. Siden hun var barn, har hun kendt til narcissismens mørke sider.

Hun er selv vokset op med en ekstrem voldelig far og ved, hvad det vil sige at være gidsel i en barndom, hvor hun på den ene side forsøgte at beskytte sin mor og samtidig skulle gyde olie på vandene for at undgå sin fars tyranni og raseri.

Praktisk information