Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
80 Kr
Target
For voksne
Foredrag

Derfor skaber du dit eget liv - med baggrund i kvantefysikken

25.05.21
Civilingeniør Henning R. Jensen forklarer i et enkelt sprog og med eksempler fra eget liv, hvordan kvantefysikken forklarer sammenhængen mellem den materielle verden og den immaterielle verden.

Via kvantefysikken ved vi nu at vi hver især har en afgørende indflydelse på vores eget liv, og at vi alle er forbundne. Vi er skabere af vores eget liv via vores tanker, følelser og overbevisninger, fordi de skaber og udsender energi, som påvirker os selv og vores omgivelser. Kvantefysikken har vist os, at enhver tanke udsender energi i form af elektromagnetiske bølger fra hjernen, og tilsvarende udsender hjertet elektromagnetiske bølger for enhver følelse. Frekvensen af disse bølger afhænger af vores DNA, og derfor har vi alle en unik personlig frekvens, som udsendes i form af bio-fotoner fra cellerne. Det forklarer, hvorfor mor og spædbarn kan mærke hinanden uden at opholde sig i samme rum, og hvordan enæggede tvillinger kan mærke hinanden, selvom de befinder sig på hver sin side af jordkloden. Det forklarer også, hvorfor du ”svinger” bedre med nogle mennesker end andre. Samtidig er dit helbred styret af dine tanker og følelser, fordi hjernen frigiver stoffer til kroppen ud fra din opfattelse af verden. Al den energi, vi hver især skaber og udsender fra hjerte og hjerne, har en enorm indflydelse på vores liv. Vi har langt større kontrol over vores liv, end vi normalt er opmærksomme på.
Derfor er det vigtigt at opnå balance mellem
- hjerne og hjerte (bevidsthed og underbevidsthed)
- højre og venstre hjernehalvdele (feminine og maskuline energi)
da vores energi er stærkest, når energien fra disse energicentre svinger i takt – er kohærent – ligesom laserlys.
I foredraget bliver det forklaret, hvordan man udnytter denne viden, kvantefysikken har givet os til at skabe et bedre liv.

Tilmelding