Foto: Carsten Seidel
Foto: Carsten Seidel

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag

Foredrag: Agent 007 – til tiden

10.11.20
Brian Iskov, der er en af landets førende James Bond-eksperter fortæller om Agent 007. Verden ser meget anderledes ud i dag, end den gjorde, da James Bond filmdebuterede i 1962.

Skiftende kulturelle og politiske vinde har truet Agent 007, der igen og igen er blevet erklæret død som fænomen. Alligevel er Bond-brandet så stærkt som nogensinde.

Englands mest berømte hemmelige agent har på film overlevet i fem årtier, seks skuespillerskift, elleve premierministre, den kolde krig, aids-epidemien, rødstrømpebevægelsen og nymodens actionhelte som Jason Bourne, John McClane og Arnold. For ikke at nævne Blofeld og en snes andre, gale superskurke!

Seriens faste producere har løbende ajourført James Bond, så figuren har holdt sig relevant og på omdrejningshøjde med samtiden – omend ikke altid uden besvær. Det illustrerede foredrag udforsker, hvordan Bond-franchisen har tacklet udfordringerne og bevaret sin succes fra 1962 og op til nu. Filmklip, fotos m.m. følger seriens udvikling i detaljer og viser, hvordan påvirkningen mellem 007-filmene og det omgivende samfund har bølget frem og tilbage.

Tilmelding

Gratis. Du booker billet i menuen på denne side.