Nikolaj Coster-Waldau

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag

Interview: Nikolaj Coster-Waldau: Against the Ice

08.03.22
Hør den danske verdensstjerne Nikolaj Coster-Waldau fortælle om Netflix-filmen "Against the Ice" i samtale med litteraturkonsulent Signe Pallisgaard.

Filmen, som er baseret på polarforskeren Ejnar Mikkelsens ekspeditioner, er et passionsprojekt for Nikolaj Coster-Waldau, der i samarbejde med Joe Derrick har skrevet manuskriptet ud fra romanen Farlig tomandsfærd af Ejnar Mikkelsen.

Filmen instrueres af den danske, prisvindende instruktør Peter Flinth og har udover Nikolaj Coster-Waldau, den BAFTA-nominerede Joe Cole i hovedrollen.

Inden interviewet med Nikolaj Coster-Waldau kan du høre Naja Mikkelsen, der er barnebarn Ejnar Mikkelsen, fortælle om sin farfars ekspeditioner.

(Hvis du også vil se foredraget med Naja Mikkelsen, skal du også booke billet til det arrangement).

Praktisk information

  • Gratis
  • Book billet her på siden
     

Tema på biblioteket: Grønland

I februar og marts 2022 sætter Hovedbiblioteket fokus på Grønland. Et land, der er kommet i stormagternes søgelys på grund af både klimaforandringerne,

Grønlands geostrategiske status og den stigende efterspørgsel på sjældne råstoffer, der findes i Grønlands undergrund. Det har styrket Grønlands globale position, skubbet til ønsket om selvstændighed og også påvirket den enkelte grønlænders selvforståelse.

Tags