Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
95 Kr
Target
For voksne
Foredrag

LIVESTREAM: Divya Das og Kim Bildsøe Lassen: Briterne og Brexit - en frontberetning

16.03.21
Se med hjemmefra: Mød korrespondenterne Kim Bildsøe Lassen og Divya Das, der fortæller om Brexit, briterne og det moderne Storbritannien.

Livestream link

Arrangementet bliver streamet live fra Gentofte Hovedbiblioteks Facebookside her.

Om arrangementet

Hvorfor valgte et flertal af Briterne at stemme FOR at forlade EU? Hvordan gik det til, at Boris Johnson blev den premierminister, der eksekverede befolkningens beslutning, og er der mon en grund til, at briterne måske ikke føler sig lige så tæt knyttet til resten af Europa som omvendt?

Gennem fire politisk kaotiske år har korrespondenterne Kim Bildsøe Lassen (DR) og Divya Das (TV 2) boet i Storbritannien og berettet til danske seere, lyttere og læsere om briterne og deres exit fra den Europæiske Union. Det er der kommet en bog ud af, nemlig Briterne og Brexit - en frontberetning.

Parret Divya Das og Kim Bildsøe Lassen fortæller engageret, medrivende og humoristisk om de stolte og sjove briter i England, Skotland, Wales og Nordirland. De tager os med på en rejse rundt i hele kongeriget, tilbage i historien og tegner samtidig et billede af det moderne Storbritannien.