Nanna Goul og bogen Heksens alfabet

Om dette arrangement

Tid
12:00 - 13:30
Pris
25 Kr
Target
For voksne
Litteratur

AFLYST: Forfattersamtale: Nanna Goul: "Heksens alfabet"

08.10.22
Lyt med, når forfatter Nanna Goul taler med litteraturkonsulent Signe Pallisgaard om romanen "Heksens alfabet".

Med ømhed, humor og kærlighed fortæller Goul om moderskab og mørke, arbejde og natur. Bibliotekaren Kamma længes efter en samhørighed med naturen og savner ritualer, der kan få hende gennem dagene. Hun beslutter at gå i lære som heks. Kamma er skrøbelig gravid og går til kontrol hos den empatiske læge efter flere afbrudte graviditeter.

På arbejdet har hun svært ved at koncentrere sig og føler sig forfulgt af en flok krager i biblioteksparken. Hjemme prøver hun og Mikkel at holde styr på deres urolige datter, Sigrid, mens den datter, de mistede ved fødslen, spøger i natten, når Kamma ikke kan sove.

En dag på biblioteket møder Kamma låneren Birgitte, der ernærer sig som heks. Den håndfaste Birgitte bliver en vejleder for Kamma.

Nanna Goul har tidligere arbejdet som litteraturkonsulent på Gentofte Hovedbibliotek og som kritiker, kulturjournalist og redaktør på Weekendavisen. Nanna Goul debuterede som skønlitterær forfatter med romanen Privat skov og har senest udgivet novellesamlingen Erle Perle.

Praktisk information

  • Entré: 25 kr.
  • Book billet her på siden