Mit ord er dit nu

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Litteratur

AFLYST: Poesiprojekt: Mit ord er dit nu – Hvedekorn on the go

02.11.20
Gentofte Bibliotekerne har fået midler fra Statens Kunstfond til det store projekt Mit ord er dit nu – Hvedekorn on the go. OBS! Vær opmærksom på, at arrangementet er aflyst.

Kom og mød Hvedekorns to redaktører Lars Bukdahl og Christian Vind og medarbejdere med særlig kærlighed til poesi fra Gentofte Bibliotekerne! Hør om deres foreløbige planer med bibliotekets nye poesiprojekt og vær med til at forme ideerne til de laboratorier og møder med poesi, projektet kan åbne i børn og unges liv!

Gentofte Bibliotekerne har fået midler fra Statens Kunstfond til et stort projekt om poesi der løber af stablen fra september 2020 - marts 2022. Projektet har fået navnet Mit ord er dit nu – Hvedekorn on the go, og skabes i samarbejde med det 100 år gamle tidsskrift for poesi, redaktørerne Lars Bukdahl og Christian Vind, samt to yngre digtere.

I løbet af foråret flytter de fysisk ind i biblioteket som ’artists in residency’ og deler ud af deres kunstneriske viden og praksisser. Her kommer de til, sammen med bibliotekarer, skolelærere og pædagoger, at skabe skiftende laboratorier for poesi som kunstart og ‘new poetic management’ af børn og unges dannende møder med digte, digtere og digtning. Undervejs udvikler billedkunstner Christian Vind et visuelt værk og værktøj der knytter sig til projektet.

Mit ord er dit nu inviterer alle interesserede indenfor og kommer til at tilbyde flere åbne arrangementer med fokus på poesi der giver plads til bidrage til projektets viden og oplevelser. Den første lejlighed bliver et debatmøde 2. november kl. 14 - 16, hvor vi gerne, i en større kreds, og for at få så mange stemmer med fra starten som muligt, vil drøfte poesiens dannende muligheder for både den opvoksende generation og for biblioteket og samfundet

 

Tilmelding


Gratis. Du booker billet i menuen på denne side.