Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Litteratur

AFLYST: Sissel-Jo Gazan: Hvide blomster

28.10.20
Arrangementet er desværre aflyst grundet corona-situationen. I anledning af udgivelsen af spændingsromanen 'Hvide blomster', kan du møde forfatter Sissel-Jo Gazan.

I romanen møder vi Nanna, der er vokset op på Samsø. Hun bor hos sin mor, der er er tatovør. Nanna interesserer sig for botanik, for hendes oldefar var en berømt dansk botaniker, og hun har arvet hans store samling af sjældne og giftige planter.

En dag forsvinder en ung pige sporløst. Nannas kusine Mia var tæt på pigen, og en dag fortæller hun Nanna en ubærlig hemmelighed. For første gang nogen sinde har Nanna hemmeligheder for sin mor, men hendes mor også har hemmeligheder. Og lyver. For politiet.

Om Sissel-Jo Gazan

Gazan er en dansk forfatter. Hun er uddannet biolog med speciale i dinosaurer og debuterede i 1995 med romanen Når man kysser i august. I 2008 udgav Sissel videnskabskrimien Dinosaurens fjer, der blev hendes store gennembrud og i 2013 udkom den selvstændige efterfølger Svalens graf. Det vil være muligt at købe bogen og få den signeret af forfatteren.

Tilmelding

Gratis. Du booker billet i menuen på denne side.

OBS! Man kan ikke skrive sig på venteliste, hvis et arrangement er udsolgt. 

Arrangementet bliver streamet live fra Gentofte Hovedbiblioteks Facebookside. Følg med via dette link.