Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
95 Kr
Target
For voksne
Litteratur

Forfattermøde: Ib Michael

22.10.20
Ib Michael debuterede i 1970 og kan derfor i år fejre 50 års jubilæum som forfatter.

Ib Michael er forfatter til over 30 romaner, digte og rejseskildringer om udlængsel, mirakuløse sammentræf og fremmede kulturer og civilisationer. Mange af Ib Michaels bøger er stærkt påvirket af Sydamerikas magiske realisme. Ib Michael er kendt for sin fabulerende skrivestil og sit sanselige billedsprog, samtidig med, at hans fortællinger er forankret i tid og sted. Det, hvad enten om de foregår i middelalderen eller atomtiden, i Latinamerika, Kina eller Roskilde. Selv beskriver han sit forfatterskab sådan:

"Åbner man én låge, falder der et skrumpehoved ud, en fjerpragt eller en polynesisk havgud. Åbner man en anden, springer Kejseren af Kina op af æsken eller en spansk soldat, som aldrig fandt fred i sin grav. Et gulnet fotografi af barndommen, et sommerhus i Tisvilde."

Denne eftermiddag fortæller han om sit omfattende forfatterskab, ikke mindst om den seneste roman 'Sandheden om Lucy' -  en dramatisk kærligheds- og eventyrroman, der bringer læserne til Amazonas vilde jungle.

 

Tilmelding


Entré: 95 kr. Du køber billet i menuen på denne side.

OBS! Man kan ikke skrive sig på venteliste, hvis et arrangement er udsolgt. Vær opmærksom på, at du ikke kan få pengene tilbage, hvis du fortryder dit billetkøb. Hvis biblioteket aflyser et arrangement, får du pengene tilbage for dit billetkøb.