Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Litteratur

Litteratur med lydspor: Leonora Christina Skov, Kristina Holgersen & Line Felding

14.08.21
Forfatter Leonora Christina Skov og musiker Kristina Holgersen er gået sammen om et nyt projekt, der bl.a. byder på musik baseret på ord og stemninger i Skovs bøger.

Romanen Hvis vi ikke taler om det er Leonora Christina Skovs fortsættelse af den prisbelønnede erindringsbog Den, der lever stille. I maj udkom sangerinden og komponisten Kristina Holgersens nye album Kapow Goodbye (tak & undskyld), der byder på et tekst- og musikunivers baseret på ord og stemninger i Skovs to bøger, akkompagneret af Line Felding på cello og andre instrumenter.

Denne eftermiddag fortæller Leonora om processen med at skrive Hvis vi ikke taler om det og læser bl.a. op fra de steder, der har inspireret Kristinas lydspor. Kristina giver et indblik i musikkens tilblivelse og fremfører numrene akkompagneret af Line på cello, guitar og autoharpe. Sammen lukker de publikum helt ind i hjertet af det kunstneriske samarbejde.

Den prisvindende sangerinde og komponist Kristina Holgersen har senest udsendt erindringsalbummet Ny start og har tidligere fortolket litteratur af blandt andre Helle Helle. Musiker og sangskriver Line Felding er bl.a. kendt for sine samarbejder med Cody, Dicte & Rumpistol samt en række teaterforestillinger.

Praktisk information

  • Gratis.
  • Book billet her på siden.