Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Live via Facebook
Target
For voksne
Litteratur

AFLYST: Live-stream: Dorthe Nors og Malte Tellerup om landskaber og litteratur

02.11.21
OBS: Dette arrangement er Live-stream. Dvs det kun kan ses online via facebook. Mennesket bliver rundet af de landskaber, det bevæger sig rundt i. Landskaberne danner rammerne om vores eksistens, og med deres styrke og storhed minder de os om, at vi er små væsner i en stor verden.

Oplev en spændende samtale mellem forfatterne Dorthe Nors og Malte Tellerup, som på hver sin måde tager livtag med de landskaber, der omgiver os.

Uanset om vi bosætter os på endeløse flade marker, i byrummets kringelkroge eller på vestkystens vindblæste hede, har landskaberne stor indflydelse på, hvordan vi forstår os selv og verden omkring os. 

Dorthe Nors er prisvindende forfatter til en række romaner og novellesamlinger, som er elsket af både danske og udenlandske læsere. Senest har hun i samarbejde med fotografen Henrik Saxgren udgivet bogen En linje i verden, som handler om landskabet omkring Danmarks vindblæste vestkyst.

Malte Tellerup er anmelderrost forfatter til romanerne Markløs, som indbragte ham Blixenprisen som årets litterære talent, og senest Hedeselskabet. Bøgerne undersøger, hvordan vi er forbundet til det landskab, der omgiver os, og til hinanden i vores nære relationer.

Arrangementet er blevet til i samarbejde mellem 6 folkebiblioteker og er del af projektet Viden og oplevelser LIVE med bibliotekerne, som er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Link til facebook her: https://www.facebook.com/events/587001589393552