Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Litteratur

LIVESTREAM: Samtale mellem Lone Frank og Puk Qvortrup

05.05.21
Se med hjemmefra: Glæd dig til et enestående møde mellem forfatter og videnskabsjournalist Lone Frank og forfatter og journalist Puk Qvortrup. De to sammen vil reflektere over kærlighedens væsen.

Link til livestream

Arrangementet bliver streamet live fra Gentofte Hovedbiblioteks Facebookside her.

Om arrangementet

Lone Frank og Puk Qvortrup mødes den 5. maj klokken 19.00 til en livestreamet snak om kærlighed og alt det, der følger med.

I sin nye bog ”Størst af alt – om kærlighedens natur” kortlægger Lone Frank kærlighedens natur ved at sammenstykke brikker fra naturvidenskaben, psykologien og kulturforskningen. Puk Qvortrups autofiktive roman ”Ind i en stjerne” er en barsk fortælling om pludseligt at miste sin mand, stå alene med to børn og livets gang herefter. 

Arrangementet indgår i projektet ”Oplevelser live med bibliotekerne” som er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. Her forsøger Fredensborg Bibliotekerne i samarbejde med bibliotekerne i Gentofte, Glostrup, Ballerup, Lolland og Slagelse kommuner at gå på tværs af kommunegrænserne via streaming-arrangementer.

Ud over at streaming-arrangementer er velegnede i en tid med nedlukning af landet, forsøger projektet at signalere, at folkebiblioteket er for alle – også de grupper, der kan have svært ved at komme til de traditionelle aftenarrangementer på bibliotekerne. Det kunne være forældre, der har puttet børn, eller borgere som er sengeliggende eller har svært ved at skaffe transport i aftentimerne.

Samtalen mellem Lone Frank og Puk Qvortrup er tredje arrangement i en serie, hvor en skønlitterær og en faglitterær forfatter sættes i stævne online til en livestreamet debat om et aktuelt emne.

Direkte livestream-video

Du kan også se arrangementet livestreamet direkte fra denne side i nedenstående livestream-video. Du skal blot åbne denne side den 4. maj kl. 19.00.