Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Target
For voksne
Litteratur

Siri Ranva Hjelm: Havbrevene

17.05.21
Siri Ranva Hjelm giver en stemningsfuld oplæsning af sin poetiske bog Havbrevene, der består af en korrespondance mellem de to søstre, Atlanterhavet og Middelhavet.

Med temaer som flygtningestrømme, klimabekymringer og håb, udveksler de to søstre sorger og glæder gennem en brevveksling. Siri Ranva Hjelm Jacobsen, f. 1980, er forfatter, oversætter, skribent og anmelder. Hun debuterede i 2016 med romanen Ø, som er solgt til udgivelse i bl.a. Italien, Frankrig og England. I samarbejde med billedkunstner Dorte Naomi udgav hun i 2018 bogen Havbrevene, der i 2019 blev tildelt den internationale pris MARetica.

Praktisk information

  • Gratis. 
  • Book billet her på siden.

Naturgemälde – Menneske vs. Natur

Naturgemälde – Menneske vs. Natur er et tema inspireret af Alexander von Humboldts epokegørende natursyn-teori fra omkring år 1800. Jægersborg Biblioteks arrangementsrække er inspireret af Humboldts blik på naturen som et sammenhængende hele. Vi går på opdagelse i vores forhold til naturen gennem tiden, og kigger på, hvornår mennesket er en del af naturen, og hvornår vi stiller os over for naturen. Dette bliver udforsket i en serie arrangementer, der spænder over dokumentarfilm, foredrag, workshop og litterære oplevelser.