Øresundskoret
Øresundskoret

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Musik

Julekoncert med Øresundskoret

18.12.17
Øresundskoret holder sin festlige julekoncert, hvor kor og solister synger fællessange sammen med publikum i Øregårdssalen.

 Kom og syng med på kendte og elskede julesange og hør Christmas Carols, jazz evergreens og kom i julestemning med Nu tændes tusind julelys, O come, all ye faithful, Go tell it on the Mountain og mange flere, koret akkompagneres af korleder Agneta Mei Hytten fra Musica Art. Øresundskoret har eksisteret i 6 år og består af 42 passionerede sangere med mænd og kvinder i alle aldre, der sætter positiv livsudfoldelse, træning af stemmerne og det musikalske fællesskab i højsædet. Forskningen viser, at korsang styrker immunforsvaret, har anti-stress virkning og modvirker ensomhed. Vores vision er at skabe livsglæde omkring os, styrke vores helbred og stemmer og inspirere andre med sangglæde og godt humør.

Øresundskoret øver mandage kl. 16.30-18.30 og kl. 19-21 og byder velkommen til nye sangere ved sæsonstarten mandag 8. januar 2018. Tilmelding til korleder Agneta Mei Hytten, sms 23303108.

Gratis adgang. Ingen tilmelding.

Arrangeret af Øresundskoret.