Torben Westergaard and The Tangofied Ensemble
Torben Westergaard and The Tangofied Ensemble

Om dette arrangement

Tid
16:50 - 18:30
Pris
Gratis
Musik

Koncert: Torben Westergaard & The Tangofied Ensemble

08.02.17
Koncert med tangooptræden og smagsprøver på ost og vin.

Torben Westergaard er en alsidig musiker og komponist på jazz- og verdensmusikscenen. Han har 10 udgivelser i eget navn og turnéer i mere end 20 lande. Orkesteret The Tangofied Ensembles to første cd’er, Tangofied og Tangofied II, var begge DMA-nominerede i hhv. 2013 og og 2014.

De er ved at færdigindspille deres trejde cd med gæsteoptræden af bla. mezzosopran Andrea Pellegrini. En del af denne aftens koncert krydres med dans af Jessica Naeser & Martin Nyman fra tangoskolen M2 Tango. De vil dels danse til udvalgte numre fra orkestrets repertorie samt give eksempler på klassiske tangodanse, der udover tango, inkluderer vals og milonga.

The Tangofied Ensembles repertoire kan beskrives som en mellemting mellem jazz og moderne tango med ambitionen om at finde et tredje udtryk, der forener tango og undertoner af den melankoli, der er i nordisk jazz. Vinoteket og Annettes Ost vil servere lidt lækre smagsprøver til arrangementet. Musikere: Anders Banke: Basklarinet, Ida Nørholm: Cello, Alejandro Sancho: Guitar, Torben Westergaard: Bas.

Gratis. Ingen tilmelding

Arrangeret i samarbejde med Vinoteket og Anettes Ost