Majbritte Ulrikkeholm

Om dette arrangement

Tid
20:00 - 21:30
Pris
200 Kr
Lokalitet
Øregårdssalen
Target
For voksne
Musik

Ord der forvandler: Sange og digte om kærlighed og håb

06.09.22
Majbritte Ulrikkeholm og Lawrence Lindhardt Christensen læser op og fortæller om de tre digtsamlinger "Håb", "24 digte til min elskede" og "I audiens hos stilheden". Alle tre digtsamlinger har det til fælles, at de er skrevet med afsæt i et ønske om at bruge ord som en vej til forvandling.

De tre bøger er skrevet med afsæt i voldsomme hændelser, som de to digtere, der danner par privat, forvandlede med ord. Under corona-krisen skrev de begge en tekst til hinanden hver dag, en tekst de læste højt om aftenen. Det blev til bogen Håb, for selvom digtene er skrevet med afsæt i en krise, viste det sig, at begge forfattere havde fokus på det forår, der foldede sig ud og på kærligheden mellem dem.

Majbritte Ulrikkeholms 24 digte til min elskede blev skrevet som et dybtfølt ønske om at få fortalt sin elskede om sin kærlighed. Dette behov opstod efter ulykken på Storebæltsbroen, hvor Majbritte Ulrikkeholms første tanke var: "Bare de nu har husket at kysse hinanden farvel".

Lawrence Lindhardt Christensen gennemgik en stor personlig krise, og også her blev digtene en vej til forvandling. I digtsamlingen I audiens hos stilheden beskriver han et sammenbrud, der i virkeligheden blev et gennembrud ind til sjælen og stilheden.

Undervejs i foredraget vil der være sange om at finde modet i hjertet og om at tænde lys i livet, og Majbritte vil spille meditative flygelimprovisationer fra hendes aktuelle CD-udgivelse "Embraced by Stars – piano for inner peace".

Praktisk information:

  • Entré: 200 kr.
  • Book billet her
  • Ingen billetter i døren
  • Dørene lukker præcist kl. 20.00

Om forfatterne

Lawrence Lindhardt Christensen (f.1956) debuterede som digter på forlaget Klitrose som 23-årig med den anmelderroste En dør på klem. Han er uddannet journalist og folkeskolelærer og har sideløbende med digtene arbejdet som musiker og billedkunstner.

Majbritte Ulrikkeholm (f. 1964) har gennem de sidste 25 år været professionel sanger, komponist og forfatter. Hun har udgivet 14 CD'er med egen musik og har fået udgivet 14 bøger (romaner, erindringer og fagbøger)