Brætspilsdag på Gentoftegade Bibliotek
Brætspilsdag på Gentoftegade Bibliotek

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Gentoftegade 45, 2820 Gentofte
Target
For voksne
Spil

Brætspilsdag på Gentoftegade Bibliotek

13.04.24
Har du lyst til at udforske brætspilsgenren og måske også udfordre venner og familie til at spille en masse forskellige brætspil? Så kom til brætspilsdag på Gentoftegade Bibliotek.

Brætspil er for alle - unge og gamle. Lørdag den 13. april har vi brætspilsdag på Gentoftegade Bibliotek, hvor vi viser bibliotekets store samling af brætspil frem, både klassikerne og et bredt udvalg af de nyeste spil.

Du kan også afprøve nogle af spillene på dagen. Dagens spilvært, David Larsson, hjælper med at sætte spil i gang og gør sit bedste for, at I, der har lyst til spille, får en fantastisk oplevelse med brætspil.

Og måske bliver du så inspireret, at du får lyst til at være med i Gentoftegade Biblioteks brætspilsklub, som mødes på biblioteket hver den anden tirsdag i måneden.

Har du et yndlingsspil derhjemme, eller har du selv udviklet et brætspil, er du også velkommen til at tage det med og afprøve det på andre.

Og selv om brætspilsdagen officielt lukker kl. 14, kan man sagtens blive siddende og spille bagefter. Så der er god tid til at spille et af de helt store og tidskrævede spil.

Praktisk information:

  • Gratis
  • Ingen tilmelding