Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Gratis
Target
For voksne
Vær med

Mød Gentoftes grønne ildsjæle

28.10.21
Kom og mød nogle af Gentoftes grønne ildsjæle og få inspiration til, hvordan du selv kan få en mere grøn og bæredygtig hverdag.

Arrangementet er et samarbejde mellem Grøn Guide Gentofte og Bæredygtigt Gentofte.

Praktisk information

  • Gratis.
  • Book billet her på siden.

Tid

17:00 - 18:30

Pris

Gratis

Bibliotek

Dyssegård Bibliotek

Target

For voksne

Bestil billet(ter)

Foredrag

Klimabevægelsen: Hvor alvorlig er klimakrisen?

23.09.21

Mød frivillige fra Klimabevægelsen i Danmark, en græsrodsorganisation der oplyser om og arbejder på at modarbejde klimakrisen.

Klimakrisen raser og har store konsekvenser, særligt for udsatte mennesker. Oversvømmelser, tørke og forurening vil uden tvivl være fast inventar i resten af dette århundrede.

I 2019 sørgede et folkeligt pres for, at Danmark fik sit første klimavalg, og derefter en klimalov, der tvinger politikerne til at levere på klimakontoen.

Denne aften kan du møde og gå i dialog med frivillige fra Klimabevægelsen i Danmark. Klimabevægelsen er en frivilligdrevet græsrodsorganisation, der fokuserer på aktivisme for alle, der er bekymrede for klimakrisen.

Praktisk information

  • Gratis.
  • Book billet her på siden.

Tema: Klimabevidsthed – fra viden til handling

Tager du bilen, selvom du kunne hoppe på cyklen? Minder dine børn dig om, at du burde tænke en ekstra gang over dit kødforbrug?

I en tid, hvor klimaet er i fokus, bliver vi dagligt konfronteret med vores dårlige samvittighed og klimabelastende vaner. Ingen af os bliver klimavenlige forbrugere fra den ene dag til den anden, men vi kan begynde med at blive klimaBEVIDSTE. Men hvor skal vi starte, og hvad kan vi selv gøre?

I perioden februar til maj har Dyssegård Bibliotek sammensat et program, som gennem udstillinger, foredrag og workshops for både børn og voksne gør os klogere på klimaet og de initiativer, som vokser frem overalt.