Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Gratis
Target
For voksne
Viden

Besøg en af Gentoftes vilde og eventyrlige haver

31.08.21
De senere år er der kommet øget fokus på naturen, miljøet og biodiversiteten. Vi besøger en vild have i lokalområdet og ser, hvordan man kan invitere natur, biodiversitet og eventyr ind på sin egen matrikel.

At betegne en have som ”vild” betyder faktisk ikke, at haven får lov til at gro vildt. Det vil kun resultere i kaos og uanede mængder ukrudt. En vild have kræver lige så stor omtanke og planlægning, som andre haver, men når først den vilde have er etableret, kræver den kun et minimum af vedligeholdelse. Grøn Guide, Karen Stevnbak, fortæller sammen med havens ejer, og til slut får alle deltagere en vild plante og lidt frø efter eget valg med hjem, så man selv kan starte sin egen vilde have.

Praktisk information

  • Gratis.
  • Book billet her på siden.
  • Efter tilmelding får du tilsendt en møde-adresse.

Tema: Klimabevidsthed – fra viden til handling

Tager du bilen, selvom du kunne hoppe på cyklen? Minder dine børn dig om, at du burde tænke en ekstra gang over dit kødforbrug?

I en tid, hvor klimaet er i fokus, bliver vi dagligt konfronteret med vores dårlige samvittighed og klimabelastende vaner. Ingen af os bliver klimavenlige forbrugere fra den ene dag til den anden, men vi kan begynde med at blive klimaBEVIDSTE. Men hvor skal vi starte, og hvad kan vi selv gøre?

I perioden februar til maj har Dyssegård Bibliotek sammensat et program, som gennem udstillinger, foredrag og workshops for både børn og voksne gør os klogere på klimaet og de initiativer, som vokser frem overalt.