Books24x7 ITpro

Adgang
Adgang hjemmefra
Books24x7 er et online bibliotek, der giver dig adgang til ca. 17.000 fagbøger indenfor IT litteratur.

Med Books24x7 får du adgang til det originale indhold af mange tusinde komplette gengivelser af IT-fagbøger, dokumenter, kodelister, illustrationer og andet.

Fagbøgerne indenfor IT dækker områder som business, operativsystemer, software- og webudvikling og design, database, sikkerhed, serversystemer etc. Titlerne kommer fra ca. 200 forlag, heriblandt Wiley, McGrawHill m.fl.

Niveau og søgning

Books 24x7 ITpro indeholder en bred vifte af emner på forskellige faglige niveauer. Om du er webmaster, systemudvikler, kryptovaluta-medarbejder, IT-sikkerhedschef eller bare skal bruge den bedste "How to" guide i Excel 2016, så er der noget for dig.

Søgemaskinen gør det nemt og hurtigt at finde de rigtige svar. Du kan foretage specifikke og afgrænsede søgninger og du kan søge dybere i en allerede fundet titelliste. Den primære funktion i Books24x7 ITpro er fritekst søgning på tværs af samtlige bøger. En simpel fritekstsøgning vil hurtigt præsentere dig for de bøger, der er relevant for netop det IT spørgsmål du sidder med.