Håndarbejdsklubber

Hygger du dig også bedst, når snakken går over et sæt glødende strikkepinde? Så kig forbi én af de mange frivilligdrevne håndarbejdsklubber på Gentofte Bibliotekerne.

Hvad enten du er mest til strik, til hækling eller broderi, så er der en håndarbejdsklub til dig på Gentofte Bibliotekerne. 

Alle håndarbejdsklubberne er drevet af frivillige, og du kan deltage gratis uden at tilmelde dig. Læs om klubberne herunder, og hold øje med bibliotekets Det sker-kalender og OPLEV-folder for aktuelle datoer i forbindelse med sæsonenens begyndelse og afslutning.

Drop in Strik og broderi / Dyssegård Bibliotek

Hver tirsdag kl. 16.30 - 18.00

Drop-In Strik er en strikke- og broderiklub, der er åben for alle. Her strikker og broderer nybegynderen, den erfarne og strikkeeksperten ved samme bord. Der udveksles ideer til og erfaringer med egne strikkeprojekter, og klubben kaster sig også over fælles projekter, strikkearrangementer eller andre gode ideer. 
Alle er velkomne. Find os på 1. sal. i voksenafdelingen Medbring selv materialer. 

Strikkecafé / Gentofte Hovedbibliotek 

Torsdage i lige uger kl. 14.00 - 17.00

De to strikkeentusiaster Birgitte Breuning og Luna Grunnet har taget initiativ til en strikkecafé på Hovedbiblioteket. Her vil der være håndarbejde mellem hænderne, men det er snakken og samværet, der er i centrum. Udveksling og inspiration et vigtigt element i strikkecaféen, og man er velkommen uanset hvilken type håndarbejde, man arbejder med.

Strik og hækling for alle / Vangede Bibliotek

Hver onsdag kl. 16.30 - 18.00

Tag egne projekter med og glæd dig til gensidig inspiration, sparring og hjælp samt hyggeligt samvær omkring strik og hækling. Der er ingen formel undervisning men sammen kan vi lære af hinanden, og der er er plads til strikkere på alle niveauer, unge som gamle, mænd som kvinder. 

Drop in Strik / Gentoftegade Bibliotek

Sidste mandag i måneden kl. 16.00 - 18.00

Drop-In Strik er en strikkeklub, der er åben for alle. Her strikker nybegynderen, den erfarne og strikkeeksperten ved samme bord. Der udveksles ideer til og erfaringer med egne strikkeprojekter, og klubben kaster sig også over fælles projekter, strikkearrangementer eller andre gode ideer. Tag egne materialer med. 

Let's stitch 2-gether Gentoftegade Bibliotek

Sidste onsdag i hver måned kl. 16.00 - 18.00

I ”Let’s stitch 2-gether” kan nybegyndere, erfarne og eksperter brodere, sy og endda lave tæpper sammen. Deltagerne medbringer deres eget sytøj