Håndarbejdsklubber

Håndarbejdsklubberne aflyst til og med august.

OBS 

På grund af corona-situationen, er håndarbejdsklubberne aflyst til og med august. Gå på opdagelse i vores digitale e-bøger og e-magasiner om strikning, broderi, hækling og andre kreative projekter.

Hygger du dig også bedst, når snakken går over et sæt glødende strikkepinde? Så kig forbi én af de mange frivilligdrevne håndarbejdsklubber på Gentofte Bibliotekerne. 

Hvad enten du er mest til strik, hækling eller broderi, så er der en håndarbejdsklub til dig på Gentofte Bibliotekerne. 

Praktisk info

Alle håndarbejdsklubberne er drevet af frivillige, og du kan deltage gratis uden at tilmelde dig. 

Læs om klubberne herunder, og hold øje med bibliotekets kalender for aktuelle datoer i forbindelse med sæsonenens begyndelse og afslutning.

Strikkecafé / Gentofte Hovedbibliotek 

Torsdage i lige uger kl. 14-17

Øvede eller nybegyndere, alle er velkomne til hyggeligt samvær med håndarbejde mellem hænderne i selskab med initiativtager og strikkeentusiast Birgitte Breuning. Udveksling af håndarbejdstips, -tricks og fiduser, samt ikke mindst inspiration er et vigtigt element i strikkecafeen og man er velkommen uanset hvilken type håndarbejde, man arbejder med.

Strikkeklub / Vangede Bibliotek

Hver onsdag kl. 16-18

Tag egne projekter med og glæd dig til gensidig inspiration, sparring og hjælp samt hyggeligt samvær omkring strik og hækling. Der er ingen formel undervisning men sammen kan vi lære af hinanden, og der er er plads til strikkere på alle niveauer, unge som gamle, mænd som kvinder. 

Drop-in strik / Gentoftegade Bibliotek

Sidste mandag i måneden kl. 16-18

Drop-in strik er en strikkeklub, der er åben for alle. Her strikker nybegynderen, den erfarne og strikkeeksperten ved samme bord. Der udveksles ideer til og erfaringer med egne strikkeprojekter, og klubben kaster sig også over fælles projekter, strikkearrangementer eller andre gode ideer. Tag egne materialer med. 

Quilting for alle / Jægersborg Bibliotek

Hver mandag kl. 11-13

Hver mandag i Quilte-klubben arbejdes der side om side med egne projekter. Her er plads til både begyndere og øvede. Kom og vær med.

Materialer