Hash-, alkohol- og stofrådgivning

Gentofte Kommune tilbyder gratis anonym rådgivning til dig, der er pårørende til én med et overforbrug af alkohol, hash eller andre stoffer. Rådgivningen er også til dig, som synes du nogle gange ryger for meget hash, tager andre stoffer, eller drikker for meget.

Det påvirker alle i familien, hvis et familiemedlem har et bekymrende forbrug af hash, alkohol eller andre stoffer. Det kan påvirke dit humør, din dagligdag, dit arbejde, din søvn og resten af din familie. Oplever du, at det er svært at tale med din pårørende om forbruget og din bekymring? Eller at kommunikationen går i hårdknude?

I rådgivningen kan du få: Rådgivning om hash, stoffer og alkohol, inspiration til at komme videre og  hjælp til at hjælpe andre videre.

Rådgivningen er åben torsdage mellem kl. 16.00 og 18.00 på Gentofte Hovedbibliotek. Du er velkommen til bare at møde op i åbningstiden, men det er bedst, hvis du kontakter rådgivningen først på telefon 2131 0713 eller e-mail cfi@gentofte.dk, da vi da har bedre tid til at tale sammen. Rådgivningen varetages af rusmiddelkonsulent Carina Frigast.