Læseklubber

Læs seks gode bøger om Grønland, om Danmarkhistoriens B-sider eller om mødre og døtre.

Læs seks gode bøger af Julian Barnes, af fire fantastiske japanere eller af seks moderne amerikanere. 

Slip for at læse hjemmefra og vær med i de to læseklubber med højtlæsning eller den med Guidet Fælleslæsning.

Sæt samtiden til debat, tag på rejse i litteraturen eller vær med til at anmelde de nyeste bøger fra forlagene.

I en læseklub får du mulighed for at dele læseoplevelser med andre og komme et par spadestik dybere i det, du læser.  Bibliotekerne inviterer vi alle til at være med i en af vores mange læseklubber.

Alle læseklubberne er gratis og de fleste finder sted i perioden september til april. Medlemmerne mødes en gang om måneden, og hver mødegang er fastlagt til cirka halvanden time. Bibliotekerne stiller lokaler og bøger til rådighed, og på Gentofte Hovedbibliotek tilbyder Café Nema kaffe til læseklubpris. De øvrige biblioteker tilbyder gratis kaffe.

Klubbernes medlemmer har mulighed for løbende at kontakte læseklubredaktionen, der giver gode råd til processen, til valg af litteratur samt besvarer eventuelle spørgsmål.

Hver læsekredsrække indledes med et introduktionsmøde, hvor en læseklubansvarlig fra biblioteket deltager, og de praktiske detaljer bliver fastlagt. Herefter står medlemmerne selv for afviklingen af møderne.

Har du spørgsmål til læseklubberne, så send en mail til Birgitte Tindbæk på bt@gentofte.dk eller Therese West Boardman på twb@gentofte.dk

Hent et gratis eksemplar af læseklubfolderen for sæsonen 2018-2019 på dit lokale bibliotek. Du kan også læse det online herunder, eller hente det som pdf her

Klik på billedet for at se det i fuld skærm og tryk ESC når du vil væk fra det store format igen.


Tilmelding fra d. 1. august 2018.

NB! Som medlem af læseklubben får du automatisk udleveret månedens bog.

Du behøver dog ikke tilmelde dig en klub for at få glæde af bøgerne - du kan også bruge læseklubberne som inspiration til en personlig læseliste.

Scroll ned i bunden af hver læseklub og du vil se de tilknyttede materialer - ét klik og bogen er reserveret!

God læselyst.