Læseklubber

I en læseklub får du mulighed for at dele læseoplevelser med andre og komme et par spadestik dybere i det, du læser.

På biblioteket er vi glade for at kunne medvirke til at sætte læseglade mennesker i forbindelse med hinanden for på den måde at skabe inspirerende fællesskaber omkring litteraturen.

Alle læseklubberne er gratis og de fleste finder sted i perioden september til maj. Medlemmerne mødes en gang om måneden, og hver mødegang er fastlagt til cirka halvanden time. Bibliotekerne stiller lokaler og bøger til rådighed, og på Gentofte Hovedbibliotek tilbyder Café Nema kaffe til læseklubpris. De øvrige biblioteker tilbyder gratis kaffe.

Klubbernes medlemmer har mulighed for løbende at kontakte læseklubredaktionen, der giver gode råd til processen, til valg af litteratur samt besvarer eventuelle spørgsmål.

Hver læsekredsrække indledes med et introduktionsmøde, hvor en læseklubansvarlig fra biblioteket deltager, og de praktiske detaljer bliver fastlagt. Herefter står medlemmerne selv for afviklingen af møderne.

Har du spørgsmål til læseklubberne, så send en mail til Birgitte Tindbæk på bt@gentofte.dk eller Therese West Boardman på twb@gentofte.dk

Klik her og læs om læseklubsæsonen 2017-2018