Kristian Bang Foss

Frank vender hjem er en fortælling om mennesker, der kæmper for at finde sig en plads i livet – en sjov og kulsort roman, der tegner et portræt af to vidt forskellige familier i et dansk klassesamfund, hvor nogle flyder ovenpå som korkpropper, mens andre går til bunds. Oplev Kristian Bang Foss kl. 11.15-12 i Øregaardssalen. Han interviewes af litteraturformidler Christine Fur Fischer.

Foto: Morten Holtum

Frank vender hjem

Frank er vokset op i Hvidovre, moren var kontordame og faren den sørgelige skikkelse Rock Tage, som hver aften tog ind til Strøget med sin guitar for at få kylet mønter efter sig. Her levede han og døde – en hemmelighed, som Frank stadig bærer på.

Frank forelsker sig i Thea, som er yngste generation i den stenrige Holmberg-familie – datter af champagnesocialisten André og den feterede tv-personlighed Ingelise.

Til familiefrokosterne i sommerhuset i Skagen er der plads til alle, som de siger, men Frank har en nagende følelse af ikke at høre til, at der er sket en fejl, og at han snart vil blive afsløret som bedrager.

En dag forsvinder han under mystiske omstændigheder, og da han vender hjem, er det med en historie, der er meget svær at tro på.

Oplev Kristian Bang Foss kl. 11.15-12 i Øregaardssalen. Han interviewes af litteraturformidler Christine Fur Fischer.

Kristian Bang Foss

Kristian Bang Foss (født i 1977) debuterede i 2004 med romanen Fiskens vindue. I 2008 fulgte romanen Stormen i 99 og i 2012 Døden kører Audi, der blev hans internationale gennembrud. Romanen er solgt til udgivelse i 17 lande. I september 2019 er Kristian Bang Foss aktuel med romanen Frank vender hjem – en sjov og kulsort fortælling om at føle sig uden for i det gode selskab. Forfatteren har modtaget flere priser - bl.a. EU's litteraturpris og Det danske Akademis Beatrice-pris.

Foto: Morten Holtum

Materiale
Materiale