50 arrangementer med Lytteklub 16:50

Gentoftegade Biblioteks populære lytteklub runder en milepæl.

Det begyndte med et par biblioteksbrugere, der blev ved med at komme igen og låne CD’er. Det fik musikbibliotekar Per Marstal øje på, og så tog han en snak med dem. Og sådan blev Lytteklub 16:50 født.

”I starten var det personalet eller frivillige, som holdt foredrag om primært klassisk og jazzmusik. Nu præsenterer klubben al slags musik og der er mange formater i spil – både foredrag fra eksperter, passionerede fans og koncerter. Vi har efterhånden mange stamgæster til arrangementerne, og også nogle, der giver en hjælpende hånd,” fortæller Per Marstal.

Når lytteklubben runder de 50 arrangementer, bliver det markeret med et arrangement, der bl.a. byder på koncert af vokaljazztrioen The Øresund Triplettes, der består af Stina Andersdotter, Pernille Mejer og Anna Petterson.

Hvad enten det er koncerter som ovenstående eller foredrag med eksperter, har musikken altid været det naturlige omdrejningspunkt for Lytteklub 16:50. Men der er også altid masser af snak og spørgsmål blandt de passionerede musikinteresserede.

Navnet på lytteklubben, for dem der ikke allerede havde gættet det, refererer til det tidspunkt, arrangementerne går i gang:

”Tidspunktet 16:50 er godt til et fyraftensarrangement. Man kan lige nå at få en snak og en lytteoplevelse, inden man når hjem,” siger Per Marstal.

Arrangementet d. 11. april løber naturligvis også af stablen kl. 16:50 og indvier samtidigt Gentoftegade Biblioteks nye scene PåGulvtæppet.

Læs mere om arrangementet her og find Lytteklub 16:50’s øvrige arrangementer her.

Er du interesseret i at vide mere om Gentofte Bibliotekernes øvrige lytteklubber, kan du læse mere her.