Indvielse af ny scene: PåGulvtæppet

Mangler du et sted, hvor du kan spille din musik foran et publikum? Eller vil du til koncerter med fremtidens sangskrivere? Gentoftegade Biblioteks nye intimscene sætter musikken i centrum og åbner med en vokaljazzkoncert med The Øresund Triplettes.

Gentoftegade Bibliotek har gennem mange år dyrket musikken gennem forskellige initiativer, ikke mindst i den populære Lytteklub 16:50, et forum med et varieret program for alle musikinteresserede.

Ny scene for fremtidens sanskrivere

Nu åbner Gentoftegade Bibliotek en ny intimscene, der har til formål at sætte rammerne for, at fremtidens sangskrivere får mulighed for at præsentere deres musik for et bredt publikum.

Det gælder blandt andre unge musikere og sangskrivere fra Musikbunkeren, et musikfællesskab for unge mellem 15-25 år i Gentofte.

Invielseskoncert

Scenen, der er blevet døbt På Gulvtæppet, indvies onsdag d. 11. april 2018 kl. 16:40 med en koncert med The Øresund Triplettes, en vokaljazztrio bestående af Stina Andersdotter, Pernille Mejer og Anna Petterson.

De følges op af unge talenter fra Musikbunkeren, mens der er brætspilscafé og mulighed for at købe forfriskninger hele aftenen.

Vil du optræde På Gulvtæppet?

Vil du fortælle din historie foran et publikum eller starte en debat, hvor du selv er med til at skabe rammerne? Så er På Gulvtæppet måske også noget for dig. Kontakt musikbibliotekar og musiker Per Marstal på pam@gentofte.dk for at høre mere.