Bogbørsen i Gentofte

Indvielse: Nye Bogbørser i Gentofte

Bogbørserne breder sig. Nu er det muligt at finde en god læseoplevelse i endnu flere Bogbørser – og give en god bog videre til en ny læser.

Gentofte Kommune har siden 2013 haft fem bogskabe til deling af gode, brugte bøger, og de er populære. Nu kommer der tre nye: På tirsdag den 9. november kl. 16-16.45 markeres de nye Bogbørser ved et lille arrangement ved den nye Bogbørs på P-pladsen ved Vangede Station.

Alle er velkomne til at kigge forbi til taler og en god bog – borgmester Michael Fenger og antikvarboghandler H.-H. Børthy indvier Bogbørsen sammen med bl.a. frivillige bogbørsambassadører.

Bogbørserne breder sig over Gentofte

Der er også opsat en Bogbørs på Jægersborg Allé mellem Lindegårdsvej og Fredensvej, og der er endnu én på vej i Gentoftegade. Endelig er der kommet en ny Bogbørs op på Ibstrup Torv i Jægersborg – her var der allerede en Bogbørs, men den brændte i sommers til stor ærgrelse for alle, der bytter gode bøger.

Du kan altid bare sætte en bog på hylden i bogbørsen. Har du flere bøger, så kan du aflevere dem på dit nærmeste bibliotek. Frivillige bogbørsambassadører sørger for at holde øje med bogskabet og sikre, at der er gode bøger til dig, når du kommer forbi.

Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at være frivillig, så skal du være velkommen. Skriv en mail til leder af bydelsbibliotekerne Anders Busk på abu@gentofte.dk.