Shakespeare fejres på Ordrup Bibliotek
Shakespeare fejres på Ordrup Bibliotek

Shakespeare i Ordrup

30.03.16
Det er 400 år siden Shakespeare døde, og Gentofte Bibliotekerne inviterer dig tættere på den produktive forfatter og hans virkningshistorie.

I anledning af det store jubilæumsår kan du komme tæt på ikonet Shakespeare og hans betydning for eftertiden over fem aftener på Ordrup Bibliotek.  Herlighederne begynder tirsdag den 5. april, hvor biblioteket får besøg af lektor Anders Rendtorff Klitgaard, der er Master of Letters in Shakespeare studies samt cand.mag fra Århus Universitet. Anders Rendtorff Klitgaard vil gøre os klogere på, hvorfor vi stadig – fire århundreder efter Shakespeares død – stadig kredser om, genfortolker, iscenesætter og nyudgiver forfatterens værker.  Det handler om de spor, Shakespeare har sat sig, ikke mindst i litteraturhistorien.  ”Den udødelige Shakespeare – hans betydning for senere forfattere” hedder arrangementet, der kræver tilmelding men er gratis at deltage i.

Fejringen fortsætter med fokus på de film, der er bygget på Shakespeares skuespil. Over fire aftener viser biblioteket filmperler præsenteret af Søs Haugaard, der er formand for det danske Shakespeare-selskab. Programmet over hvilke film, der vises kan hentes på Ordrup Bibliotek.  Også filmfremvisningerne er gratis at deltage i men kræver tilmelding.

Shakespeare i Ordrup:

Tirsdag den 5. april kl. 17.00 – 18.30: Udødelige Shakespeare – Hans betydning for senere forfattere. 
Læs mere og bestil billetter >

Torsdag den 7. april. kl. 19.00: Shakespeare på film.
Læs mere og bestil billetter >

Torsdag den 14. april kl. 19:00:  Shakespeare på film.
Læs mere og bestil billetter >

Onsdag den 20. april. kl. 19.00: Shakespeare på film.
Læs mere og bestil billetter >

Torsdag den 26. april. kl. 19.00: Shakespeare på film.
Læs mere og bestil billetter >

Materialer