Udsolgte arrangementer

Gentofte Bibliotekerne har mange udsolgte arrangementer i øjeblikket.

Gentofte Kommune følger de sektorspecifikke retningslinjer i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det betyder bl.a., at ved publikumsarrangementer, hvor man sidder ned på stolerækker, skal der være 1 meters afstand mellem deltagere. Der er derfor plads til færre deltagere til arrangementerne, hvilket betyder, at vi har mange udsolgte arrangementer i øjeblikket.

Det er desværre ikke muligt at skrive sig på venteliste til de udsolgte arrangementer. Dog kan flere af vores arrangementer streames direkte fra bibliotekernes Facebooksider. Læs under de enkelte arrangementer, om de bliver streamet. Det sker fra det pågældende biblioteks Facebookside. Man kan godt se med, selvom man ikke har en profil på Facebook. I så fald skal du bare åbne det pågældende biblioteks Facebookside og holde øje på det tidspunkt, arrangementet er sat til at gå i gang.

Du finder links til bibliotekernes Facebooksider her:
Gentofte Hovedbibliotek
Dyssegård Bibliotek
Gentoftegade Bibliotek
Jægersborg Bibliotek
Ordrup Bibliotek
Vangede Bibliotek

Har du fået billet til et arrangement, men blevet forhindret i at deltage, så frameld dig på bibklub@gentofte.dk – så kan din plads gå til en anden.

Tags