En bog du bør læse før koncerten - The Tremolo Beer Gut

På fredag spiller The Tremolo Beer Gut biblioteksrummet op med vibrerende surf-rock. Bandets rommeslager Jesper Reginal kommer her med et bud på en spændende læseoplevelse op til koncerten.

"Det er selvfølgelig ekstra mærkeligt, at komme med bog-anbefalinger, når vi er et instrumental-band, og dermed ikke har tekster der referer ud af musikken, så at sige. Men eftersom der er nogle stærke referencer til filmmusik og ikke mindst legendariske John Barry, som bl.a. stod bag musikken til James Bond-filmene, så synes jeg, at man skal læse den første James Bond-roman af Ian Flemming: "Casino Royale".
Endvidere vil jeg som personlig og også Tremelo Beer Gut-relevant favorit nævne stort set alt af James Ellroy. Han skriver hårdkogte, komplekse, depraverede romaner. Store tunge, knudrede, labyrintiske men i en meget ordknap stil der i passager er tættere på lyrik end prosa. Sat i 50erne og 60ernes Los Angeles mellem gangstere, poltifolk, politikere, letlevende damer og filmfolk. Bøger for hele familien "if your family is the fucking Manson family", som han selv har udtalt."

The Tremolo Beer Gut spiller koncert fredag den 24. september kl. 20.30 på Gentofte Hovedbibliotek. Der er gratis entre.

Materialer