Judith Hermann

Læseklub 1: Judith Hermann – Alt optaget

Vi kommer hele vejen rundt i Judith Hermanns forfatterskab i denne læseklub.

Den prisbelønnede tyske forfatter Judith Hermann (f. 1970) er cand. mag. i tysk og filosofi og er uddannet fra den anerkendte Berliner Journalistenschule. Fødebyen Berlin agerer ofte bagtæppe i forfatterskabet, som er kendetegnet ved en stilsikker og minimalistisk skrivestil.

Allerede ved sin debut i 1998 med novellesamlingen Sommerhus, senere manifesterer Judith Hermann sig som en af Tysklands nye ”store stemmer” og placerer sig som en markant figur på den internationale litterære scene.

Siden har hun udgivet novellesamlingerne Spøgelser, overalt (2003) og Alice (2009). I 2014 udkommer Judith Hermanns første roman Al kærligheds begyndelse og to år senere vender hun med Lettipark tilbage til novellegenren, som hun atter mestrer til fulde.

Hendes seneste udgivelse er romanen Hjem (2021), der igen demonstrerer Judith Hermanns særegne lavmælte fortællerstemme og sproglige elegance. 

Læs bibliotekets anmeldelse af Judith Hermanns bog Hjem

Læseklubben mødes anden torsdag i måneden kl. 14.00-15.30 på Gentofte Hovedbibliotek.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig læseklubben fra den 8. august til 1.september. Du tilmelder dig ved at skrive til Therese West Boardman på twb@gentofte.dk

Mødedatoer:

8/9: Velkomst – første bog udleveres

13/10: Sommerhus, senere

10/11: Spøgelser, overalt

8/12: Alice

12/1: Al kærligheds begyndelse

9/2: Lettipark

9/3: Hjem

Materialer