Bøger for enhver smag på eReolen Go

14.02.23
På eReolen Go kan børn og unge i alderen 7-14 år finde en masse inspiration til gode læse- og lytteoplevelser, bl.a. i webserien "Suget ind".

eReolen GO er bibliotekernes landsdækkende tilbud med e-bøger og lydbøger tl børn og unge i alderen 7-14 år. Her har du altid har gode historier ved hånden, uanset hvor og hvornår læselysten melder sig. eReolen Go indeholder også mulighed for at give skolebørn mulighed for at logge ind med UNI-Login.

Prøv eReolen Go ved at hente appen i App Store eller Google Play. 

Boganbefalinger på børnenes præmisser

Hvordan styrker man læseglæden hos børn? Ét bud er at lave litteraturformidling på børnenes præmisser i et format, som børnene foretrækker og forstår.

”Suget ind” er en webserie inspireret af populære formater fra bl.a. YouTube og DR Ultra.  Med serien er det ambitionen at give børnene et tilbud, som hidtil har manglet: Nemlig relevante boganbefalinger i øjenhøjde på de platforme, hvor børnene i forvejen færdes.

Se alle videoerne her

eReolen Global

På eReolen Global finder I inspiration til bøger på engelsk og andre sprog under forskellige temaer. Du kan både lytte til lydbøger eller læse ebøger i appen Libby, som du kan hente i App Store eller Google Play.

Følg eReolen Go på Instagram og få mere inspiration til fede bøger for børn.