Forårsblomster
Forårsblomster

Forårsfornemmelser i børnefamilien

20.04.20
Det er forår, og hvad er bedre end at komme ud og lufte de vinterstive lemmer med en tur i skoven, finde sammen om bålpladsen eller bevæge sig ned og udforske, hvad der gemmer sig i vandhullet?

Efter en lang vinter er det endelig blevet tid til at komme ud og nyde naturen og se haven, træerne og skoven spire, grønnes og blomstre. Men når haven er sået til og græsset klippet, alle sandkassens hjørner og kageforme er endevendt, og alle kroge på den lokale legeplads er inspiceret, kan det være godt at finde inspiration til nye udendørs udfordringer og eventyr.

Med disse bøger kan du finde alt om fauna og flora i skoven, lige fra krible-krabledyr og skovbundsplanter til fugle, pattedyr og træer. Med opgaver og opskrifter på små forsøg, eller undersøgelser og lege, der alle giver større indsigt i naturens sammenhænge og har til formål at skærpe interessen og omsorgen for det derude.

I Claus Meyers naturalmanak guides I gennem den danske natur, så I kan komme hjem med alt fra blåmuslinger og brombær til strandkvan, brændenælder og violer.

Tilmed er der en enkelt bog om indendørs forårssyslerier, hvis en regndag eller to skulle finde på at kvæle motivationen for at gå ud.

Artikel udarbejdet af eReolen.dk