På eReolen Go kan man streame e-bøger og lydbøger til børn.
På eReolen Go kan man streame e-bøger og lydbøger til børn.

Læs og lyt til gode børnebøger hjemmefra

Her er inspiration til gode lydebøger og e-bøger for børn og unge som kan læses på eReolen og ereolenGO!

Når man ikke kan komme i børnehave, i skole og afsted til alle de ting, man plejer - og heller ikke kan komme på biblioteket og låne bøger. Så kan tiden derhjemme måske godt blive lang.

Her er inspiration til, hvordan man alligevel godt kan få fat i gode bøger til hyggelæsningen derhjemme. 

Læs på eReolen og eReolen Go 

Hele marts måned er kvoten for, hvor mange bøger man kan man låne, sat op. Læs mere om, hvor mange bøger og film, man kan låne her.

Skulle I bruge hele kvoten, så husk at der også er en masse af de Blå titler - bøger, der ikke tæller med i kvoten. Find de blå titler på eReolen Go her.

Bøger for hele familien

eReolens hjemmeside kan man finde gode bøger til børn og unge, som er gode at lytte til eller læse sammen på en skærm. Under fanerne E-bøger og Lydbøger findes menuen Børn og unge, og herfra kan man  klikke sig videre til eventyr, højtlæsning, gys, humor og meget mere til forskellige aldersgrupper. 

For de store som læser selv og selv finder bøgerne

Store børn og unge, der læser selv, kan med fordel bruge eReolen Go. Med app'en kan store børn og unge let browse sig frem og vælge mellem en masse e-bøger og lydbøger inden for forskellige genrer som gys, humor, fantasy mv. 

På listen herunder anbefaler vi et udvalg af rigtig gode e-bøger og lydbøger. Her er både helt nye og kendte klassikere til de mindste, de største og dem midt i mellem. 

Her finder du eReolen

Her finder du ereolenGO!

God fornøjelse!  

Oprindeligt skrevet af Københavns Biblioteker.

Materialer