verdensbiblioteket.dk
verdensbiblioteket.dk

E-bøger og lydbøger på verdensbiblioteket.dk

29.06.18
Verdensbiblioteket.dk er bibliotekernes tilbud til flygtninge og indvandrere. Som noget nyt indeholder den nu mere end 400 e-bøger og lydbøger for både børn og voksne, foruden film og musik på sprog som arabisk, bosnisk og persisk.

De mange titler kan læses eller høres online og spænder bredt fra højtlæsning for børn til faglitteratur for voksne. Ud over sprogene arabisk, bosnisk og persisk findes nu også bøger på de afrikanske sprog tigrinja og somali.

Læs eksempelvis ”Den Grimme Ælling” på arabisk eller "Klodshans" på persisk. Danske forfattere som Karen Blixen og Peter Høeg findes oversat her, men samlingen indeholder også en del udenlandske titler med tilknytning til de forskellige sprog. Find det hele i fanerne Ebøger og lydbøger.

I fanen Bøger findes et meget stort antal titler på arabisk, bosnisk, hindi, persisk, russisk og tyrkisk. De kan ikke læses online, men skal bestilles på bibliotek.dk. Bøgerne vil så blive sendt til afhentning på det bibliotek man ønsker.

Besøg Verdensbiblioteket.dk og undersøg de mange muligheder.

Film på Verdensbiblioteket.dk

Verdensbiblioteket indeholderholder også rigtig mange film, bl.a. de populære bollywoodfilm, og her er mulighed for undertekster på engelsk.

Se filmen på arabisk.

Sådan bruger du Verdensbiblioteket - dansk tale

Sådan låner du bøger og film på Verdensbiblioteket.dk

Man skal oprettes som låner på biblioteket i den kommune hvor man bor - så er login CPR(eller lånernummer) + pinkode