Få max styr på alle holdene til VM

14.06.18
VM i Rusland starter i dag. Vi guider dig til hvor du finder de de mest dybdegående analyser af hver enkelt hold.

Via avisdatabasen Pressreader har du adgang til en masse special-tillæg om VM i fodbold. Vi har udvalgt de 3 bedste der er udkommet op til VM: 

Special-tillæg i aviser (log-ind med dit cpr-nr og pinkode som du anvender, når du låner på biblioteket)

Tipsbladets  fine VM guide med 164 sider om slutrunden finder du HER 

The Guardian er nok den engelsksprogede avis der har den mest omfattende dækning af VM. Du finder deres tillæg HER. På deres hjemmeside er der endvidere en komplet guide til alle 736 spillere. God at have ved hånden når man ser kampe på TV.

Svenske Afton-Bladet er blevet helt religiøse her op til VM. De har nemlig lavet et glimrende tillæg der hedder VM-Bibeln. Den finder du HER.

De bedste podcasts

I podcasts kan man virkelig nørde igennem. Der findes rigtigt mange gode, informative og humoristiske fodbold-podcasts. Vi har herunder udvalgt 5 med heftig VM dækning. Lyt til dem på din telefon via dit favorit podcast-program (f.eks. Podcast Addict, eller Pocket Casts) som du kan hente i Appstore eller Google Play. Man kan også høre dem direkte på deres respektive hjemmesider.

Fodbold FM. Fodbold FM giver dig her den helt store optakt til slutrunden i Rusland. Mads Junker, Andreas Kraul og Thomas Slosarich udpeger favoritter, outsidere, topscorerkandidater og potentielle stjerneskud. De diskuterer Danmarks chancer, fortæller anekdoter og har også et par tips til dit drømmehold i ærmet. Vært er Rasmus Dam Nielsen

Mediano. BTs tidligere chefredaktør Peter Brüchman grundlagde ’Mediano’ i 2016, og podcasten har efterhånden en meget høj frekvens af specialudsendelser om alt fra fodboldverdenen. Herunder altså en grundig gennemgang af alle hold til VM.

The Total Soccer Show En englænder og en amerikaner står bag denne podcast, som er en af de mest populære fodbold-podcasts i USA. Super detaljeret VM-optakt.

World cup Daily - Daglig podcast fra VM fra BBC Radio 5 Live med reportager efter dagens kampe, interviews, analyser mv. 

The totally football show - Fodbold-hjernen James Richardson (som bl.a. er journalist) styrer dette underholdende show. Har en rigtig dybdegående dækning af VM.

Materialer