Anne Berest og bogen Postkortet
Foto: JFPAGA

Luk verden ind: Live-stream med Anne Berest

Hør den franske forfatter Anne Berest fortælle om sin nyeste roman "Postkortet" i en live-streamet forfattersamtale direkte fra Paris.

Under titlen "Luk verden ind" samarbejder vi på Gentofte Bibliotekerne med fire øvrige folkebiblioteker: Glostrup, Allerød, Lolland og Fredensborg om en række live-streaming arrangementer.

Vi live-streamer interviews med både danske og udenlandske forfattere og håber dermed at skabe nye måder at møde litteraturen for bibliotekets brugere. 

Postkortet

Postkortet er Anne Berests egen slægtsfortælling, og den medrivende historie tager sin begyndelse en januar-morgen i 2003, hvor der dukker et mystisk postkort op hjemme hos forfatteren.

Postkortet er anonymt, og det eneste, der er skriblet ned på kortet, er navnene på Annes mormors forældre og hendes bror og søster, som alle døde i Auschwitz i 1942. ⁠16 år senere beslutter Anne sig for at finde ud af, hvem der i sin tid sendte hende det foruroligende postkort... ⁠

Se live-streaming med Anne Berest gennem Facebook-begivenheden her

Følg med på Facebook

Se med onsdag den 22. februar kl. 20.00, hvor journalist Mette Skjødt taler med Anne Berest om ”Postkortet” og hendes øvrige forfatterskab.

Du kan følge med i live-streamingen på Facebook via begivenheden: "Live-stream med forfatter Anne Berest", og du kan stille spørgsmål i kommentarsporet under interviewet. 

Se med på Facebook her 

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Materialer