Stream musikkoncerter hjemmefra med de digitale tjenester, Qello og Medici.tv.
Stream musikkoncerter hjemmefra med de digitale tjenester, Qello og Medici.tv.

Rock, pop, jazz og klassiske koncerter hjemme i sofaen

Nyd koncerter og dokumentarer fra hele verden og fra de største musikere gennem tiden. Bibliotekets tjenester Qello og Midici.tv leverer liveoplevelsen direkte hjem til dig.

Stingray Qello

Stingray Qello er verdens største samling af fuldlængde koncerter og musikdokumentarer inden for blues, jazz, rock og pop. Her finder du en stribe af de allerstørste helt fra 1920’erne til 2020’erne. Fra Count Basie og Sinatra til Bruce Springsteen og Bob Dylan til Beyoncé og Calvin Harris. Med andre ord vil du med garanti finde en stor musikoplevelse på Stingray Qello. 

Vi anbefaler 

I 1997 indspillede Fleetwood Mac The Dance, hvor de genfandt hinanden - både Lindsey Buckingham, Mick Fleetwood, Christine McVie, John McVie og Stevie Nicks er på scenen - og den magi, som gjorde deres musik fra sluthalvfjerdserne legendarisk. Find koncerten her (bemærk du først får adgang, når du er logget på).

Muse praktiserer stadionrock til perfektion, og hvis man ikke har haft fornøjelsen af at se en af deres koncerter, så bør man give sig selv et skud Muse. For det er imponerende, hvor meget energi de tre mænd fra England kan udlede. Find koncerten her (bemærk du først får adgang, når du er logget på).

Sådan kommer du i gang med Stingray Qello

  1. Log på med dit bibliotekslogin.

  2. Du får adgang til Stingray Qello hjemmefra her

Medici.tv - klassisk musik til dig

Hvis du mere er til klassiske musiks skønhed og temperament, så prøv Medici.tv. Medici.tv er en slikbutik for fans af den klassiske musik samt historierne og personerne bag. Der er over 1.400 koncerter, operaer og balletter fra 1940’erne og frem til i dag, 1200 dokumentarer og masterclasses fra den klassiske verden. Derudover afholdes der knap 120 live events året, der kan streames fra verdens mest prestigefyldte koncertsale. Så hold endelig øje med deres kalender.

Vi anbefaler

Kom med til en masterclass med selveste sopran Reneé Fleming. Studerende fra Juilliard's Institute for Vocal Arts får undervisning og et par visdomsord fra Renée Fleming. Find den her (bemærk du skal være logget ind for at få adgang).

70-årige Charles Munch dirigerer Boston Symphony Orchestras Brahms symfoni no. 1 & 2 i denne optagelse, som også var hans første TV-transmission. Charles Munchs helbred havde længe været svækket, men ligeså snart han træder op på podiet er hans fokus, energi og udholdenhed bemærkelsesværdig. Find koncerten her (bemærk du først får adgang, når du er logget på).

Sådan får du adgang til Medici.tv

  1. Log ind med dit bibliotekslogin.

  2. Få adgang hjemmefra til Medici.tv på denne side