Tag til koncert i toget eller hjemme på sofaen

10.10.17
Oplev Count Basie i Carnegie Hall og Beyoncé på Wembley. Biblioteket og Qello Concerts giver dig 1.500 koncertoptagelser og musikdokumentarer.

Nu kan du streame koncertoptagelser, koncertfilm og musikdokumentarfilm hjemme i sofaen eller undervejs på dit mobile device, og du kan streame dem i ubegrænsede mængder. Alt du behøver er at være oprettet som bruger på Gentofte Bibliotekerne og på tjenesten Qello Concerts.

Den nye bibliotekstjeneste Qello Concerts giver dig fri adgang til optagelser med kunstnere tilbage fra 1920’erne og frem til nu – fra Barbara Streisand til Lady Gaga og fra Luciano Pavarotti til Pink Floyd. I alt findes der 1.500 fuldlængde musikfilm på Qello Concerts, fordelt på tredive musikgenrer og i høj kvalitet. De er fri til streaming for alle borgere i Gentofte Kommune, der er registreret som brugere på Gentofte Bibliotekerne.

Filmene kan ses på både mobile devices, computer eller TV med f.eks. Apple TV eller Chromecast. Se, hvordan du opretter din Qello Concerts-profil og derefter kan du straks læne dig tilbage og nyde Count Basie i Carnegie Hall eller Beyoncé live på Wembley.