Filmklub Kultkælderen udlodder 2 * 2 premierebilletter til "Dune" i Gentofte Kino

08.09.21
Vind eksklusive premierebilletter til den nye filmatisering af kultklassikeren "Dune".

Filmklub "Kultkælderen" i Gentoftegade Bibliotek, er underdrejet grundet en større ombygning. Klubben, der er dedikeret til film så skrækkelige, at vi bliver nød til at holde programmet hemmeligt, huserer i den gamle bankboks i Gentoftegade 45. Herfra viser vi horrible splat, horror og andre kultfilm, når byggetilsynet ellers giver os lov. Men vi lever videre i vores nyhedsmail, der kommer månedligt. Og vi vil rigtigt gerne invitere dig indenfor i vores uhyggelige filmklub.  

Derfor kan vi i samarbejde med Gentofte Kino, udlove to gange to eksklusive premierebilletter til den nye filmatisering af "Dune".

Kultklassiker

Frank Herberts SF kultklassiker fra 1965 udkom på dansk under titlen "Klit" . Bogen er før filmatiseret, både til det store lærred og som tv-serie. Nu udkommer den som ny, storslået biograffilm, som vi udlover billetter til. Er du ikke bekendt med Herberts forfatterskab og hele mytologien omkring "Dune", så fortvivl ikke. Gentofte Kino har allieret sig med legendariske ”MARVEL Morten" Søndergaard, der før forestillingen vil gøre os klogere på hele Dune-universet samt forfatteren bag den internationale bestseller, Frank Herbert.

For at deltage i konkurrencen, skal du blot melde dig ind i Kultkælderen. Vi trækker lod blandt medlemmerne og vinderen vil få direkte besked. Send en mail til kultkælderbiblioteker Kåre Andersen på kare@gentofte.dk for at blive medlem og deltag i konkurrencen.

Vi trækker lod den 14. september!