SMS fra Antboy - En julekalenderhistorie

25.11.19
Bibliotekernes SMS-julekalender 2019 til børn er skrevet af Kenneth Bøgh Andersen.

Kenneth Bøgh Andersen, snart aktuel med nye historier om superhelten Antboy, står bag årets SMS-julekalender, der bliver både spændende og interaktiv idet man bl.a. kan ringe til Antboy undervejs og hjælpe med at redde julen! Hvis man ringer til Pelle i løbet af december, deltager man i lodtrækningen om en SIGNERET Antboy-bog samt en ORIGINAL tegning fra Antboy-bøgerne, tegnet af Erik Petri!

SMS fra Antboy - En julekalenderhistorie
Efter en katastrofal start på julemåneden opdager superhelten Antboy, at en indbrudstyv huserer i byen. Tyven kalder sig JuleFanden og efterlader sig ingen tegn på indbrud. Det er som om han kommer ind gennem skorstenen… En sjov og spændende SMS-julekalender, hvor du gennem beskeder på din mobil følger Pelle Nørhmann aka Antboy og hans gode ven Wilhelm.

Sådan tilmelder du dig
Send en SMS med teksten Antboy til 1277
Julekalenderen varer 24 dage og er gratis i samarbejde med Bibliotekerne i Danmark og Forlaget SMSpress. Pris: 0,- kr + én alm. SMS-takst.

Kenneth Bøgh Andersen
Kenneth Bøgh Andersen er en af tidens mest populære forfattere for store børn og unge med bøger som serien om DEN STORE DJÆVLEKRIG og ANTBOY bag sig. Kenneth Bøgh Andersen har vundet flere priser bla.: Skolebibliotekarerne Børnebogspris, Blixen-Prisen og Orla Prisen 3 gange.

--

Julekalenderen kan naturligvis også findes på SMSpress.dk