Har du stadig brug for din reservering?

Gentofte Bibliotekerne er lukkede foreløbig til og med den 7. februar 2021. I perioden er der ekstraordinært åbent på Hovedbiblioteket for afhentning af reserverede materialer.

Myndighederne beder bibliotekerne gøre opmærksom på, at den ekstraordinære åbningstid er tiltænkt udlån og aflevering af bøger og andre materialer til forsknings- og undervisningsbrug. 

Da nedlukningen af bibliotekerne er blevet forlænget og da restriktionerne for samfundet generelt er blevet skærpet, opfordrer vi til at man udsætter sit besøg – med mindre man er forsker, studerende eller skoleelev.

Skal du afhente reserveret materiale står det til dig i 14 dage fra den dag, du modtager reservationsmeddelelsen fra os. Efter de 14 dage vil din reservering blive annulleret.

Der er ofte kø i den ekstraordinære åbningstid og pres på bibliotekets hylder. Derfor beder vi dig om at slette din reservering, hvis du ikke længere har brug for den.

Kort sagt:

  • Bemærk, at den ekstraordinære åbningstid er tiltænkt forsknings- og undervisningsbrug. Der vil dog ikke være tjek i døren.
  • Overvej dit besøg – kan det vente? 
  • Afhent dit materiale inden for 14 dage fra du har fået besked om, at det er klar til dig. Efter 14 dage stiller vi materialet på plads eller klar til en ny låner.
  • Slet din reservering, hvis du ikke har brug for den her og nu. Så undgår du også køen i den ekstraordinære åbningstid.    
  • Undersøg om det du søger findes digitalt? Kom godt i gang med det digitale bibliotek lige her. 
     

Læs en trin-for-trin guide til, hvordan du sletter din reservering her på vores hjemmeside.
 
Find svar på de oftest stillede spørgsmål her på vores hjemmeside