Kvinde går med bøger

Hvad skal du lave til sommer? #barelæse

Del din sommer-læsestund via hashtagget #barelæse på Instagram, og deltag i konkurrencen om at en shoppetur i en boghandel til en værdi af 3.000 kr.

Igen i år kalder vi danskerne til en sommer i læsningens tegn!

Vi skal #barelæse hele sommeren fra start til slut. Måske skal du læse, mens du venter i kø til sikkerhedskontrol i lufthavnen? Eller lytte til en fælles lydbog på bilferien med familien? Læse på en bjergtop? Eller læse den samme bog som vennerne, mens man er forskellige steder i verden?

#barelæse er hele Danmarks sommerlæseklub, hvor du kan blive del af et kæmpestort læsefællesskab på Instagram, og vinde gode præmier, hvis du deler sin læsestund på Instagram. 

Sådan deltager du i konkurrencen

Det eneste, du skal gøre, er at dele din læsestund på Instagram med et billede, gerne en kort tekst og hashtagget på #barelæse, så deltager du i konkurrencen om at få lov at gå amok i en boghandel efter eget valg for 3.000 kr.

OBS! Det kræver en åben profil for at deltage på Instagram.

Er du ikke på Instagram, eller har valgt at have en lukket profil, kan du deltage ved at sende dit bidrag til konkurrencen i form af billede og billedtekst på denne e-mail: cbrg@gentofte.dk – NB: Husk at skrive #barelæse i emnefeltet.

Vinderen bliver kåret d. 19. august 2022 og får direkte besked via Instagram eller e-mail, hvis du har deltaget via e-mail. Så hold øje med dine notifikationer på Instagram eller i indbakken – har vi ikke hørt fra vinderen inden to dage, udpeges en anden vinder. 

Vinderbilledet offentliggøres på bibliotekernes digitale kanaler. 

Fristen for deltagelse er den 15. august 2021.

    Konkurrencens vinder bliver valgt af en jury, bestående af: