Folk i gaden

Kultur & Festdage på bibliotekerne

Kultur & Festdage løber af stablen den 9.-12. juni, og bibliotekerne er selvfølgelig også med.

Hovedbiblioteket

Fredag den 10. juni bliver græsplænen under træerne omdannet til et gigantisk dansegulv med Silent Disco, hvor Signe Frydenlund fra Danseglad leder slagets gang og skruer op for discorytmerne.

Du kan også deltage i fællesspisning i bibliotekets Café Henning, som serverer en italiensk menu for både store og små, og det populære band Afenginn slutter dagen af med et brag af en koncert, der er en blanding af world og nordisk folkemusik. 

Afenginn

Program på Hovedbiblioteket

Kl. 17-19 Silent Disco
Kl. 19-20 Fællesspisning
Kl. 20.30 Koncert med Afenginn

Book din billet til fællesspisning her

Book din billet til koncerten med Afenginn her

Vangede Bibliotek

Fredag aften bliver rar og tilbagelænet i Vangede Biblioteks fine gårdhave, hvor der er lækker bluesmusik med JB Bluesband – og Café Caféen sørger selvfølgelig for, at ingen mangler vådt eller tørt. 

Og lørdag er der drop-in workshop, hvor vi tager afsked med Corona og laver Meditativ Doodle Art med kunstner Inger Margrethe Larsen.

Fra torsdag til søndag kan du se udstillingen, Et socialt kunstprojekt om Corona, hvor 50 mennesker fra Danmark og rundt om i verden besvarer spørgsmålet: Hvordan har Corona-pandemien påvirket dig på godt og ondt?

Program på Vangede Bibliotek

Fredag kl. 18-22 Blues i bibliotekshaven 
Lørdag kl. 11-13 Drop-in workshop: Slip din indre virus løs
Alle dage kl. 06-00 Udstilling: Et socialt kunstprojekt om Corona 

Dyssegård Bibliotek

Søndag kigger CameliOrquestra forbi plænen bag Dyssegårdskirken med deres fascinerende (og halsbrækkende) akrobatik, som sætter tyngdekraften på pause! Forestillingen udforsker, hvad fællesskabet kan, gennem cirkus og musik.

Motiv fra forestillingen

På Dyssegård Bibliotek kan du også se udstillingen, Et socialt kunstprojekt om Corona, som også kører alle dage fra torsdag til søndag.

Program Dyssegård Bibliotek

Søndag kl 15-16 Teater: CameliOrquestra
Alle dage kl. 06-00 Udstilling: Et socialt kunstprojekt om Corona 

Sej, Sund og Sikker

Bibliotekerne er også med lørdag den 11. juni, når familiefestivalen "Sej, sund og sikker" indtager Øregårdsparken.

Her vil der være musik, sjov og et hav af aktiviteter. Vi har fundet Alfabetbanen frem, så du kan samle bogstaverne i dit navn. Bagefter kan du lave en medalje til dig selv, så alle kan se, at du kan stave dit navn.

Se hele programmet for Sej, sund og sikker her