Folk i gaden

Kultur & festdage på bibliotekerne

Kultur & festdage løber af stablen den 8.-11. juni, og Gentofte Bibliotekerne er selvfølgelig også med.

Hovedbiblioteket

Torsdag den 8. juni kl. 17.00 indleder vi festdagene med ingen ringere end Shakespeare. Niels Brunse er Danmarks førende Shakespeare-ekspert, og han fortæller om forfatterskabet og Shakespeares relevans den dag i dag.

Book billet til Niels Brunse: Derfor Shakespeare

Teater og koncert

Dagen efter – fredag den 9. juni – er der både teater og koncert. Vi starter med cirkusteater med Volantes Company, som giver den fuld gas med teaterstykket Slabam!

Book billet til Slabam!

Samme aften kl. 20.30 er der koncert med Liga Latina, hvor du bliver hensat til en varm nat i gaderne i en sydamerikansk storby.

Book billet til koncert med La Liga

Liga Latina

Lørdag den 10. juni kl. 14.00 indtager litteraturformidler Lea Fløe Christensen scenen i Øregårdssalen og giver sit bud på, hvor litteraturen er på vej hen. Lea er netop blevet nomineret til Blixenprisen som årets litteraturformidler.

Book billet til foredraget

Ordrup Bibliotek

På Ordrup Bibliotek er der Strikkefestival alle dagene, og vi starter om tordagen kl. 11.00 med masser af strikkeaktiviteter. Og om lørdagen kl. 14.00 får vi besøg af en special guest i form af strikkeguru Lærke Bagger. Hun leder workshoppen "Just tie knots".

Se mere om strikkefestivalen

Book billet til Lærke Bagger-workshop

Lærke Bagger

Der er også ballet på programmet i Ordrup fredag den 9. juni kl. 16.00, hvor ballet-ekspert Alexander Meinertz giver svar på, hvad ballet er for en kunst, og hvordan vi forstår dans?

Book Ballet-billet her

Gentoftegade Bibliotek

Torsdag den 8. juni kl. 10.00 er der hyggelig formiddagskoncert for de yngste, når Kirsebærsne kigger forbi med en bunke finurlige børnesange, der trækker tråde tilbage til 70'erne.

Book billet til Kirsebærsne her

Vangede Bibliotek

Der er stand-up på programmet i Vangede om torsdagen, hvor Momunity har inviteret komiker Ane Høgsberg på besøg. Det bliver en aften med komik, hyggesnak, et godt glas vin og mulighed for at vinde en masse lækre præmier.

Book billet til Stand-up med Ane Høgsberg

Dagen efter er der jazz med "Ronald and The Outstanding New Orleans Boys" i Vangede Bibliotekshave. Koncerten er gratis, og du behøver ikke billet.

Se mere om jazz-koncerten

Dyssegård Bibliotek

Fredag eftermiddag er der streetsport med parkour og panna i skolegården i Dyssegård. Her vil der være rig mulighed for at aflure tricks og selv udfordre spillerne fra Panna House. Du behøver ikke billet – det er bare om at dukke op.

Læs mere om begivenheden her

Søndag er der teater bag Dyssegårdskirken, når Guavajagten indtager plænen med deres politisk ukorrekte, vilde og festlige fortælleforestilling. Forestillingen er for børn mellem 5 og 11 år.

Book billet til Guavajagten

Motiv fra forestillingen

Sej, Sund og Sikker

Bibliotekerne er også med lørdag den 10. juni, når familiefestivalen "Sej, sund og sikker" indtager Øregårdsparken.

Her vil der være musik, sjov og et hav af aktiviteter. 

Se hele programmet for Sej, sund og sikker