Dyssegård Bibliotek åbner fra og med tirsdag 2. juni.
Dyssegård Bibliotek åbner fra og med tirsdag 2. juni.

Nu åbner alle Gentoftes biblioteker

Fra og med onsdag 27. maj er Hovedbiblioteket og bibliotekerne i Vangede, Gentoftegade, Jægersborg og Ordrup åbne - Dyssegård Bibliotek åbner fra og med tirsdag 2. juni. Læs mere om bl.a. åbningstider og ophold på dit lokale bibliotek.

Gentofte Hovedbibliotek

Fra og med onsdag d. 27. maj åbner Gentofte Hovedbibliotek mere op og vender tilbage til normale åbningstider: kl. 8-20 på hverdage, kl. 10-16 på lørdage og lukket på søndage og helligdage. 

Det vil igen være muligt at slå sig ned på biblioteket med en avis eller en bog eller for at studere. Læsesalen på 1. sal er også åben.

Børnebiblioteket er åbent, men legetøjet er pakket væk.

Man kan forsat ikke bruge bibliotekets computere, printere og scannere. Vi rydder PC-området på 1, sal, så man stadig kan benytte bordpladsen til f.eks. at arbejde på egen computer.

Café 'Smager af mere' og kaffeautomaten vil fortsat være lukkede.

Bibliotekerne i Vangede, Jægersborg, Gentoftegade og Ordrup

Fra og med onsdag 27. maj er bydelsbibliotekerne i Vangede, Jægersborg, Gentoftegade og Ordrup igen åbne for lån, aflevering og afhentning af reserveringer. Har du ikke hentet dine reserveringer mellem d. 18. og 26. maj på Gentofte Hovedbibliotek, kører vi dem tilbage til det bydelsbibliotek, du oprindeligt har reserveret materialet til. 

De fire bydelsbiblioteker slår dørene op med begrænsede åbningstider: mandag-torsdag kl. 11-17, fredag kl. 11-15, lørdag  kl. 10-14 og søndag og helligdage lukket. Der er ikke adgang til bibliotekerne via selvbetjening uden for disse åbningstider.

Det er muligt at få hjælp af en bibliotekar i hele åbningstiden. 

Man må gerne benytte sofaer og loungeområder til f.eks. at læse eller studere, og børnebibliotekerne er åbne, men legetøjet gemt væk.

Man kan ikke bruge bibliotekernes computere, printere og scannere.

Café Caféen på Vangede Bibliotek serverer igen kaffe, kage, sandwich og drikkevarer. 

Dyssegård Bibliotek

Fra tirsdag d. 2. juni åbner Dyssegård Bibliotek på særlige vilkår, da biblioteket stadig bruges af Dyssegårdsskolen til undervisning. Biblioteket har meget begrænsede åbningstider, man må ikke slå sig ned på biblioteket eller bruge computere og printer, og det er heller ikke muligt selv at finde materialer frem fra hylderne. Her skal man bede en bibliotekar om hjælp. 

De nye åbningstider er mandage-torsdage kl. 14-17 og lørdag kl. 10-14, mens der fredag, søndag og helligdage er lukket. Der er ikke adgang til biblioteket via selvbetjening uden for disse åbningstider.

Man igen kan hente reserveringer og aflevere materialer. Til og med lørdag d. 30. maj står reserveringer fra Dyssegård Bibliotek til afhentning på Gentofte Hovedbibliotek.  Fra og med tirsdag d. 2. juni står Dyssegårds reserveringer igen i Dyssegård. 

Det er muligt at få hjælp af en bibliotekar - også til at hente bøger, film og spil på reolerne. 

Ofte stillede spørgsmål om genåbningen af Gentofte Bibliotekerne

Læs Ofte stillede spørgsmål om genåbningen af biblioteket, hvis du f.eks. har spørgsmål til gebyrer, gamle reserveringer eller hvordan du skal tjekke materialer ind og ud af biblioteket. 

Tags