Børnebiffen Rita og krokodille

Børnebiffen: Nyt film-tilbud til de yngste

De alleryngste film-elskere kan godt begynde at glæde sig – den 1. december går Børnebiffen nemlig i luften med masser af kvalitetsfilm til de 3-7-årige.

Børnebiffen.dk er et inspirerende film-univers med mange velkendte ansigter – fx. Cirkeline, Vitello og Rita og Krokodille. Men børnene har også mulighed for at stifte nye bekendtskaber, for der er også masser af børnefilm fra andre lande.

Det er meget enkelt for børnene at finde rundt i de mange tilbud, og der er ubegrænset adgang til lige omkring 400 børnefilm. Det kræver kun et bibliotekslogin.

Kvalitet i højsædet

Alle film er nøje udvalgt i samarbejde med Det Danske Filminstitut, så de er i øjenhøjde med børnene og passer til deres alder.

Der er både danske film, men lande som Tyskland, Sverige, Slovakiet, Frankrig, Spanien, Australien og Sydkorea er også på repertoiret. At så mange lande er repræsenteret giver en kulturel mangfoldighed, og børnene får mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige stilarter og fortællemåder.

Se film på Børnebiffen her

Kom godt i gang:
 Børnebiffen.dk er udviklet til at kunne afspille film i en browser på de fleste computere, smartphones og tablets. Du kan finde vores vejledning og læse mere her