Efterårets teateroplevelser for børn

11.10.21
Har du endnu ikke fået tilmeldt dig en af efterårets børneteateroplevelser, så har du mulighed for at sikre dig og dit barn en plads til en af til disse fine forestillinger.

Odysseus

Én skuespiller og én kontrabassist fortolker Homers klassiske beretning om Odysseus’ handlingsmættede færd for fuld udblæsning.

Find billetter til Odysseus den 19. oktober kl. 13.00 på Gentofte Hovedbibliotek

Frederik

Teaterstykke Frederik

En musikalsk dukkeforestilling med dukkespiller Astrid Kjær fra teater AniMani. Den bygger på Leo Lionnis børnebog fra 1967 af samme navn. Med musik, dukker og skyggespil fortælles historien om værdien i at bidrage med noget forskelligt, at vi ikke kan det samme, men sammen kan vi meget mere.

Find billetter til Frederik den 24. oktober kl. 15.00 på Dyssegård Bibliotek

Nielsen og Fisk

Barkentins Teater spiller en eventyrlig forestilling, hvor hverdagsting får nye roller. En støvsuger bliver til en farlig drage, en standerlampe til solen og en opvaskebørste til en konge. En drabelig historie, der ender godt.

Find billetter til Nielsen og Fisk den 18. november kl. 16.00 på Ordrup Bibliotek

Faster Lizzies jul

Faster Lizzies jul teaterstykke

Teater Baglandet kommer med en vaskeægte, duftende juleforestilling. Vejrudsigten melder om sne juleaften, men julehumøret vil ikke indfinde sig, for Misser er væk. Overalt er der skuffer og låger, som gemmer på alle mulige spændende sager; dufte, lyde, musik, hemmeligheder, små øjeblikke med julemagi. Langsomt sniger julen sig ind på Faster Lizzie og der breder sig en duft af jul.

Find billetter til Faster Lizzies jul den 1. december kl. 10.00

Find billetter til Faster Lizzies jul den 1. december kl. 16.00

Begge forestillinger foregår på Gentofte Hovedbibliotek