Manga tegneserie

Manga: Den japanske tegneserie hitter igen

10.01.23
De japanske tegneserier er igen i høj kurs, og der er lige nu mange, der efterspørger Manga på børnebiblioteket. Vi opruster derfor på området med spændende nyt på hylderne.

Manga gjorde sit store indtog i Danmark i 2000'erne, men den karakteristiske japanske tegneserie-stil har flere hundrede år på bagen. Manga er i dag en af de mest populære trykte medier i Japan og bliver læst af både unge og ældre.

Selvom Manga også har et dedikeret publikum i Danmark er udvalget trods alt ikke så helt stort, men vi har alligevel meget godt på hylderne.

Find alle bibliotekets nye Manga-titler her

Manga på dansk

De fleste Manga-serier findes på engelsk, men der er også nye udgaver på vej på dansk. Eksempelvis kommer den populære Dragon ball igen i en dansk oversættelse, og serien My Hero Academica oversættes nu endelig til dansk.

Boruto - Naruto next generation

Så har den klassiske ninja-serie Naruto fået en efterfølger, hvor vi følger Narutos søn Boruto. De er dog endnu ikke oversat til dansk.

Se alle bøger i Boruto-serien her

Jujutsu Kaisen

Jujutsu Kaisen er med over 70 millioner solgte eksemplarer en af de bedst sælgende manga-serier overhovedet. Og nu er serien endelig kommet på engelsk.

Se alle bøgerne i Jujutsu Kaisen-serien her

Jojo’s bizarre adventure

En klassiker fra 80’erne er nu endelig udkommet på engelsk. 

Flere Manga nyheder

Af andre Manga-serier kan vi bl.a nævne Mashle – magic and musles og Cat + gamer, som begge er nye titler på biblioteket.